Kādas 3 piedevas vienkārši pārveidos maltās gaļas kotlešu masu: gardēži ir atklājuši noslēpumus

Pareizs darbs ar malto gaļu ļauj pagatavot augstākās kvalitātes kotletes, tāpēc tik svarīgs ir pārbaudīts sastāvdaļu kopums.

Dažkārt ir jēga sastāvā ieviest ne tikai klasiskās sastāvdaļas.

Pateicoties dažiem negaidītiem produktiem, jūs varat sasniegt iespaidīgākos rezultātus.

Kuras 3 sastāvdaļas ir vērts paturēt prātā?

Skābais krējums

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka šī sastāvdaļa šķiet pilnīgi nevajadzīga. Tomēr ir vērts vismaz vienreiz pamēģināt pievienot pāris karotes skāba krējuma gaļas sastāvā.

Jūs būsiet pārsteigti, cik maigi un sulīgi gaļas izstrādājumi būs.

Ķiploki

Ne visas saimnieces kotlešu maltās gaļas sastāvā iekļauj ķiplokus, jo uzskata, ka tie nav piemēroti šim ēdienam. Tomēr ķiplokiem piemīt unikāla īpašība: jebkāda veida gaļas kotletes kļūs vairākas reizes garšīgākas.

Lasi vēl: Tikai trīs zodiaka zīmes nākamo 10 gadu laikā kļūs pasakaini bagātas

Lai sastāvdaļas aromāts un garša maksimāli izpaustos, ķiplokus sasmalcina ar nazi, nevis sasmalcina caur presi.

Garšvielas

Dažas garšvielas padarīs malto gaļu vienkārši lielisku. Ja runa ir par cūkgaļas produktiem, pievērsiet uzmanību pipariem, ķimenēm un kadiķiem. Vistas kotletes kļūs garšīgākas, pievienojot kariju, kurkumu un grieķu sierāboliņu. Liellopu gaļas malto gaļu aromatizē ar baziliku, ingveru un muskatriekstu.

Leave a Comment